Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв. в Хасковско,

...
Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв. в Хасковско,
Коментари Харесай

Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв. в Хасковско /снимки/

Задържаха мъж за разпространяване на амфетамин за 217 050 лева. в Хасковско, оповестиха от прокуратурата.
На 27 юни в региона на село Клокотница униформени са подали сигнал за прекъсване на лидер, като той е ускорил придвижването в опит да се избегне проверката. Автомобилът е бил последван от органите на реда, които са видели по какъв начин мъж, седящ на предна седалка, изхвърля през прозореца на колата чанта.
Проверка открила, че в нея се съдържат 9 пакета хероин. Назначена и направена е била химическа експертиза, съгласно чието умозаключение високорисковото наркотично вещество, намерено в деветте пакета, е амфетамин.
С помощта на чиновници от ОД на МВР-Стара Загора 36-годишният лидер е бил арестуван, а след това след търсене на 28 юни са били открити и неговите спътници - на 30 и 35 години.
В хода на следствието са осъществени голям брой следствени и процесуално-следствени дейности, като събраните към сегашния миг доказателства постановат извод за съпричастност към инкриминираното действие на единствено един от тях, който се е возил в колата.
На 29 юни 30-годишният мъж е бил притеглен към наказателна отговорност за това, че на 27 юни в землището на Хасково е държал амфетамин, с тегло 7235 грама на стойност 217 050 лв..
Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа, като следва да му бъде пожелан непрекъснат арест.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР